dilluns, 16 de juliol del 2012

Apanyeu-vos

A l’any 2010 el S. Rodríguez Zapatero del PSOE ja tard va fer de les seves, al 2012 el Sr. Rajoy del PP les continua. Sempre anem a remolc de lo que ens fixa Europa ja que demostren una ineptitud considerable en la pressa de decisions. Senyors i senyores per si no s’havien adonat ja mana Europa en Espanya, senyors i senyores ara qui realment mana a Espanya és la totpoderosa Sra. Merkel.

I ara el Sr. Rajoy es despenja dient que estem fotuts i que no té llibertat d’acció i que ara són les comunitats autònomes les que tenen que fer els deures. No se jo, però tinc la sensació que no saben per on van, que són uns negats i que són totalment injustos en la pressa de les decisions i que es mouen en funció de la gama dels colors polítics. No es tracta a tothom per igual, no totes les comunitats han fet la feina com la tenien que haver fet. Senyors, Catalunya porta fent els deures i fent sacrificis des de que el Sr. Mas va agafar la responsabilitat del país i ara es desperten des de el govern central d’Espanya de que arriben tard i que no tenen ja llibertat de govern i que és Europa qui mana ara, i lo més greu, que el Sr. Rajoy demana explicacions per igual a totes les comunitats autònomes.

Espero que en algun moment es demanin responsabilitats al sr. Rodríguez Zapatero(PSOE) i als cracks dels tripartit (PSC, ERC, ICV) genis que ens van enfonsar econòmicament i que ara estan totalment perduts, que no van fer cap tipus de cas de lo que feien la resta de països quan estàvem immersos en la crisi mundial i es van dedicar a llançar els diners de tots i que a més no teníem. Aneu-vos a prendre pel sac i espavileu que Catalunya ja és prou gran per prendre les seves pròpies decisions.